Templates Blog by JustHost

Muu toiminta

Yhdistys järjestää tarveharkinnalla jäsenilleen erilaista toimintaa, kuten tapaamisia taiteen teon yhteydessä, teatteriesityksissä käyntejä edulliseen jäsenhintaan, taidenäyttelyissä vierailuja yms.

Joka vuoden kesäkuussa on jäsenille tarkoitettu luontoleiri, joka yleensä sisältää mahdollisuuden päiväretkeen sekä yön ylitse viipyen. Leiri on yleensä kesäkuussa aina ennen juhannusta tai elokuussa.

Alueellisia jäsentapaamisia järjestään vuosittain Helsingissä (Uusimaa), Jyväskylässä (Pirkanmaa) ja Tampereella (Pirkanmaa), jotka on suunnattu kunkin jäsentoiminta-alueen jäsenille, joille mahdollistetaan myös jäsentapaamisten ohjelman suunnittelu.

Yhdistyskokouksia on jäsenillle kaksi: kevätkokous, jossa käsitellään edellisen kauden asioita sekä syyskokous, jossa päätetään tulevan kauden asioista. Syyskokoukseen osallistuvien jäsenten ruokaetu on 10€/jäsen, jonka saa vähentää tilaamastaan ateriasta. Samoin myös muiden jäsentapaamisten - joissa on ravintolaruokailua - saavat tapahtumaan osallistuvat jäsenet 10€ ateriaedun.

Vuosina 2020 - 2021 toimintaa rajoittaa koronavirus, joka yhtenä syynä huomioidaan toimintasuunnitelmassa 2021, jossa kevätkausi jätetään fyysinen toiminnan osalta pois ja käyttöön otetaan vain verkkotoimintaa.

Osumat: 9248