Templates Blog by JustHost

Saariretket touko- ja kesäkuussa sekä jäsenleiri elokuussa

Kaunissaari -luontoretki toukokuussa

Kaunissaaren luontoretki, jossa ohjelma saaressa on osallistujille vapaa. Retki alkaa yhteysveneen lähtiessä klo 11 ollen perillä klo 12 ja paluuvene lähtee klo 15, jolloin retki päättyy klo 16 Vuosaaressa. Osallistujien ruokailu on omavaraista, jolloin voi varustautua omilla eväillä tai käyttää saaren useita grillikatoksia hyväkseen. Saaressa on myös ravintola. Helsingin päärautatieasemalta järjestyy halukkaille opastettu ryhmä Vuosaaren yhteysveneelle mennen tullen. Tapahtuma on jäsenille ilmainen (osallistumispanttimaksulla) sisältäen myös vesikuljetukset mennen tullen. "Ei-jäsenet" - jotka ovat jäsenen läheisiä / kavereita - voivat osallistua osallistumismaksun turvin (mikä sisältää myös vesikuljetukset). Muut "ei-jäsenet" osallistuvat ostamalla yhteysveneen liput itse.

Kaunissaari on Helsingin Kaupungin ulkoilualue, joka sijaitsee Sipoon saaristossa. Lisätietoja Kaunissaaren ystävät ry sivulta.

Tapahtuma peruutettu


 

Pirkanmaan jäsenleiri elokuussa

Pirkanmaa alueen jäsenleiri Vesilahdessa yön yli kestäen tarjoaa entisessä kyläkoulumiljöössä vertaisen yhdessäolon. Saapuminen lauantai-iltapäivällä, jolloin ohjelmassa saunomisen lisäksi saadaan soitto- ja laulutaitoiset yhdessä jammailemaan. Ulkopelit, luonnossa liikkuminen sekä luova toiminta ohjelmaan kuuluen. Tapahtumaan tulee osallistumismaksu sisältäen majoittumisen ja ruokailut sekä kuljetukset juna-aseman yhteydestä. Leiri päättyy sunnuntai-iltapäivänä.

Jäsenleiri on tarkoitettu ainoastaan Mielentaide ry jäsenille ja sinne voi osallistua mistä päin Suomea tahansa. Mahdollisesti järjestämme yhteiset junamatkat Tampereen ja Helsingin suunnilta osallistuville.

Tapahtuma peruutettu

 


Juhlaretki Isosaaressa 

Teemme retken Helsingissä sijaitsevaan Isosaareen, joka vielä jokunen vuosi takaperin oli sotilaskäyttöön suljettu saari. Retki on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille ja osallistua saa jäsenen seurassa hänen kaverinsa tai omaisensa. Retken osallistumismaksuun (jäsenille 10€, "ei-jäsenelle" 20€) sisältyy laivakuljetukset, saunalippu ja 10€ ateriaetua. Lisätietoja


Tarkemmat lisätiedot jäsenkirjeistä, alueelliset uutiskirjeet sekä Tapahtumat -kalenteri 

Korona viruksen leviämisen ehkäisemiseksi peruutettu Kaunissaaren -luontoretki toukokuulta. Pirkanmaan alueen jäsenleiri Vesilahdessa oli tarkoitus pitää jäsenen kotona, joten hänen toiveestaan se koronatilanteen vuoksi peruutetaan. Isosaaren juhlaretki oli tarkoitus olla kesäkuussa mutta se päätettiin siirtää elokuulle.

 

Osumat: 1443